Fenomenalna poslovna ponuda

Da li možete da zamislite posao gde nemate šefa; gde Vas niko ne tera da radite, ako Vi to ne želite; gde drugi rade za Vas, a i Vi za njih, iz zadovoljstva; gde uvek imate dovoljno vremena i za rad i za porodicu? Da li možete da zamislite posao koji se razvija zahvaljujući Vašim saradnicima, čak i onda kada Vi ne radite? Da li možete da zamislite da redovno dobijate članove u svojoj mreži potrošača/saradnika, iako Vi u tom trenutku ne radite, a samim tim dobijate i priliku da odlično zaradite?


Zamislili ste?

Sada više ne morate da zamišljate. Mi Vam nudimo takvu priliku. Odlučite li da postanete član Amazon Cosmetics preko našeg sajta osuđeni ste na uspeh! Kako? Objasnićemo Vam detaljno.

Nudimo Vam mogućnost (potpuno besplatno) da Vaše kontakt podatke, i to samo one koje nam Vi dozvolite, stavimo na naš sajt u sekciju Amazon Cosmetics predstavnici. To Vam daje mogućnost da osobe koje žele da postanu članovi ili kupe neki od proizvoda pronađu Vas. Oni koji su iz Vašeg kraja radije će stupiti sa Vama u kontakt, jer ćete moći da se sretnete i samim tim, umesto da Vi nalazite članove ili klijente, oni će nalaziti Vas. Vi možete putovati, biti na odmoru, na poslu, u gradu, selu, a naš sajt će raditi sve vreme za Vas. Takođe, Vi slobodno možete svim svojim potencijalnim saradnicima u naše ime obećati, ako postanu Vaši članovi, da ćemo i njihove kontakt podatke i svih njihovih članova postaviti na sajt.

Ukoliko ste vlasnik parfimerije ili trgovine, i postanete član Amazon Cosmetics-a preko našeg sajta, onda stavljamo podatke Vaše parfimerije na sajt, tako da dobijate ujedno i besplatnu reklamu. 

Je l' treba dalje da Vam objašnjavamo prednosti gore navedenog? Ne? Onda...

Samo Vas jedan poziv ili email deli od uspeha! Iskoristite našu fenomenalnu ponudu.

 

Prijava na sajt

Postanite član AMAZON COSMETICS-a i iskoristite MOTIVACIONI PROGRAM DOBRODOŠLICE!

Prijavite se za novosti sa naše stranice

NOVI STARTER PAKET za uključenja !!!

Dva FRIENDLY parfema po 30 ml - oba za 620 dinara

Ostatak do 2.400 dinara VAŠ IZBOR iz bogate Amazon ponude!

Parfeme takođe birate u mirisnim notama od 01 do 250.


  KONTAKTIRAJTE NAS

Kursna lista