Kako naručiti Amazon Cosmetics proizvode

Na koji način mogu naručiti proizvode uz kućnu dostavu?

Proizvode možete veoma lako naručiti direktno kod Amazon Cosmetics predstavnika u svom mestu ili okolini. Potražite sebi najbližeg predstavnika u Srbiji, Austriji ili Bosni.


Preko našeg portala za teritoriju Srbije možete ovako:

 Prvi način:

Automatski preko našeg sajta. Kada popunite korpu i potvrdite svoju porudžbinu (tom prilikom ćete biti upitani da se ulogujete ili da se registrujete), mi ćemo automatski dobiti podatke. U toku dana poslaćemo Vam e-pismo sa brojem računa za uplatu.

Drugi način: 

Najjednostavniji način naručivanja proizvoda je putem SMS poruke na broj +381644169944.

Pošaljite SMS u formatu:
Svoje ime i prezime, šifru parfema/militražu x koliko komada (npr. ukoliko se radi o parfemima pod oznakom AC 33 od 15 ml i AC 52 od 50 ml. - primer 1 ili ukoliko parfemi nemaju broj već samo ime kao recimo parfem Stella Rossa od 15 ml i Srbija od 50 ml - primer 2.), adresa isporuke.

Primer 1: "Zera Zerić, AC33/15x1, 52/50x1, ul: Pere Detlića 1, 19300 Negotin" i pošaljite na broj +381644169944.

Primer 2: "Zera Zerić, Stella Rossa/15x1, Srbija/50x1, ul: Pere Detlića 1, 19300 Negotin" i pošaljite na broj +381644169944.

U toku dana dobićete povratni SMS sa podacima o broju računa. Kada uplata "legne" poslaćemo Vam proizvode.

Treći način:

Treći način naručivanja je putem kontakt strane gde ćete poslati poruku koja treba biti napisana isto kao i SMS poruka. Dobićete povratni email, a procedura je identična kao i za SMS narudžbinu.

Četvrti način:

Naravno, ako Vam je tako lakše možete nas prosto pozvati telefonom na broj koji smo već naveli: +381644169944.

Koja je cena poštarine?

Troškovi slanja iznose 0 dinara, ukoliko porudžbina prelazi vrednost od 1.500 dinara. Za manji iznos porudžine poštarina je 235 dinara.

Kada dobijam naručene proizvode i kako?

Proizvode šaljemo narednog radnog dana nakon Vaše uplate, kurirskom službom "Bex".

Da li postoji rok za uplatu?

Da, zbog bespotrebnog gomilanja podataka, ukoliko ne izvršite uplatu u roku od 10 dana od dana dobijanja broja računa za uplatu, otkazujemo porudžbniu i brišemo Vaše podatke. Ukoliko posle tog roka želite da naručite iste proizvode morate obaviti novu porudžbinu.

Ukoliko niste iz Srbije:

Javite se preko kontakt strane da biste nam rekli koje proizvode naručujete i svoje podatke. Zatim pošaljete novac Western Unionom ili već na način na koji se dogovorimo (proizvodi + troškovi slanja). Jedan od načina slanja proizvoda je Post Expressom. Cene poštarine po zonama možete videti ovde, a u kojoj se zoni nalazite ovde.

Prijava na sajt

Prijavite se za novosti sa naše stranice

 

Postanite nezavisni saradnik Amazon Cosmetics-a

Hiljade ljudi iskoristilo je poslovnu mogućnost koju nudi Amazon Cosmetics. Uspeh zavisi od energije i vremena koje Član ulaže, kao i od veličine i produktivnosti izgrađene Mreže. Članovi Mreže mogu sa minimalnim ulaganjem i bez rizika, u srazmeri sa uloženim vremenom i energijom, da ostvare značajan prihod. Zarada do 50% od lične prodaje + ostvarena dobit po marketing planu; a, takođe, možete zaraditi: laptop, auto, stan, ranč i naslednu penziju u neto iznosu od 1.000 € mesečno u trajanju od 20 godina. Postavljanje Vaših kontakt podataka kao distributera za Vaše mesto na našem sajtu.

 Kontaktirajte nas.