MOTIVACIONI PROGRAM DOBRODOŠLICE

MOTIVACIONI PROGRAM DOBRODOŠLICE

Budite AKTIVNI četiri meseca uzastopno!

PRVI mesec rada - PRVI KORAK
Predajte ličnu porudžbinu u minimalnom iznosu od 50 bodova - DOBIJATE PINK ORCHID parfem 15 ml za samo 240 din.

DRUGI mesec rada - DRUGI KORAK
Ako ste ispunili uslov u 1. mesecu rada, predajte ličnu porudžbinu u minimalnom iznosu od 80 bodova - DOBIJATE AFTER SHAVE CLASIC 100 ml + EGLE/ORAO parfem od 15 ml za samo 480 din.

TREĆI mesec rada - TREĆI KORAK
Ako ste ispunili uslov iz 2. meseca rada, predajte ličnu porudžbinu u minimalnom iznosu od 110 bodova - DOBIJATE VENEZIA parfem OD 50 ml za samo 600 din.

ČETVRTI mesec rada - ČETVRTI KORAK
Ako ste ispunili uslov iz 3. meseca rada, predajte ličnu porudžbinu u minimalnom iznosu od 140 bodova - DOBIJATE WOOD parfem 50 ml + SRBIJA parfem 15 ml za samo 960 din.

NAPOMENA:

program nije kumulativan, radi se o jednokratnim porudžbinama na mesečnom nivou. U toku jednog meseca moguće je ostvariti samo jedanput pravo na kupovinu proizvoda iz programa dobrodošlice po ovim cenama. Ukoliko se ne održi predviđeni kontinuitet u pogledu mesečne aktivnosti i porudžbina u predviđenom iznosu, gubi se pravo na dalje učešće u ovom motivacionom programu. PRVI mesec rada ili početak rada računa se mesec u kome ste registrovani kao Amazon distruibuter.

Prijava na sajt

Prijavite se za novosti sa naše stranice

 

Postanite nezavisni saradnik Amazon Cosmetics-a

Hiljade ljudi iskoristilo je poslovnu mogućnost koju nudi Amazon Cosmetics. Uspeh zavisi od energije i vremena koje Član ulaže, kao i od veličine i produktivnosti izgrađene Mreže. Članovi Mreže mogu sa minimalnim ulaganjem i bez rizika, u srazmeri sa uloženim vremenom i energijom, da ostvare značajan prihod. Zarada do 50% od lične prodaje + ostvarena dobit po marketing planu; a, takođe, možete zaraditi: laptop, auto, stan, ranč i naslednu penziju u neto iznosu od 1.000 € mesečno u trajanju od 20 godina. Postavljanje Vaših kontakt podataka kao distributera za Vaše mesto na našem sajtu.

 Kontaktirajte nas.