Sindikalna prodaja parfema Amazon Cosmetics

U doba finansijske i ekonomske krize, i opterećenog kućnog budžeta, kupovina putem administrativne zabrane je pravo rešenje. Kupovinom na ovaj način rešavate problem odlaska u banku, traženja nepovoljnih kredita ili korišćenja čekova građana. Rata za otplatu Vam se odbija od plate preko platnog spiska. Za razliku od drugih vrsta odloženog plaćanja, kod kojih rate stižu određenog datuma u mesecu, kod ugovora sa sindikatima rate se oduzimaju tek sa uplatom ličnog dohotka, čime se izbegava neprijatnost u slučaju da plata kasni.

Pored klasičnih načina kupovine Amazon Cosmetics je u mogućnosti da izađe u susret potrebama zaposlenih i članova sindikata za nabavkom naših proizvoda po povoljnim cenama, na nekoliko mesečnih rata, bez kamate, bez limitiranja visine rate, i sve to putem administrativne zabrane.

Veliki broj sindikata, institucija i firmi je već sklopilo ugovor sa nama, učinite to i vi.

Da bi se omogućila kupovina preko administrativne zabrane, potrebno je da vaš sindikat, institucija ili firma potpiše ugovor o poslovnoj saradnji. Za više pojedinosti kontaktirajte nas.

Prijava na sajt

Prijavite se za novosti sa naše stranice

 

Postanite nezavisni saradnik Amazon Cosmetics-a

Hiljade ljudi iskoristilo je poslovnu mogućnost koju nudi Amazon Cosmetics. Uspeh zavisi od energije i vremena koje Član ulaže, kao i od veličine i produktivnosti izgrađene Mreže. Članovi Mreže mogu sa minimalnim ulaganjem i bez rizika, u srazmeri sa uloženim vremenom i energijom, da ostvare značajan prihod. Zarada do 50% od lične prodaje + ostvarena dobit po marketing planu; a, takođe, možete zaraditi: laptop, auto, stan, ranč i naslednu penziju u neto iznosu od 1.000 € mesečno u trajanju od 20 godina. Postavljanje Vaših kontakt podataka kao distributera za Vaše mesto na našem sajtu.

 Kontaktirajte nas.