Veleprodaja

Ukoliko ste vlasnik parfimerije, kozmetičkog salona, marketa, kioska, butika..., a treba Vam pouzdan i jak partner, javite nam se!

Amazon Cosmetics je linija parfema koji se prave u Srbiji po francuskoj tehnologiji. Osnovna supstanca-fragransa dobija se iz Francuske, a parfemi se pakuju u italijansku atraktivnu ambalažu od 15, 30 i 50 ml i odlikuju se visokim kvalitetom i dugim trajanjem.

  

Pored proizvodnje i distribucije svojih proizvoda (parfemi, after shave), Amazon Cosmetics vrši i distribuciju proizvoda široke potrošnje (lična nega, kućna hemija, artikli iz kategorije prehrane), do prodajnih mesta na teritoriji cele Republike Srbije.

Distribucija se obavlja i iz centralnog magacina koji se nalazi u Šapcu. U veleprodaji robu možete poručiti telefonom ili e-mailom, a ista će Vam biti isporučena kuriskom službom "D Express" u najkraćem roku.

Naravno, uvek smo otvoreni za sve Vaše predloge i sugestije.

Da biste dobili spisak proizvoda koje distribuiramo i saznali uslove saradnje javite nam se preko Kontakt strane.

Prijava na sajt

Prijavite se za novosti sa naše stranice

 

Postanite nezavisni saradnik Amazon Cosmetics-a

Hiljade ljudi iskoristilo je poslovnu mogućnost koju nudi Amazon Cosmetics. Uspeh zavisi od energije i vremena koje Član ulaže, kao i od veličine i produktivnosti izgrađene Mreže. Članovi Mreže mogu sa minimalnim ulaganjem i bez rizika, u srazmeri sa uloženim vremenom i energijom, da ostvare značajan prihod. Zarada do 50% od lične prodaje + ostvarena dobit po marketing planu; a, takođe, možete zaraditi: laptop, auto, stan, ranč i naslednu penziju u neto iznosu od 1.000 € mesečno u trajanju od 20 godina. Postavljanje Vaših kontakt podataka kao distributera za Vaše mesto na našem sajtu.

 Kontaktirajte nas.