Zaradite kao saradnik Amazon Cosmetics-a

Napomena

Parfimerije i ostala pravna lica ne moraju postati članovi da bismo ostvarili saradnju. Mogu birati da li će poslovati sa nama kao članovi Amazon Cosmetics-a i koristiti povoljnosti i mogućnosti našeg Marketing plana ili samo prodavati naše proizvode uz određeni rabat, bez da postanu članovi.

Kako mogu zaraditi radeći sa parfemima Amazon Cosmetics?

- Distribucijom kvalitetnih, zdravih, korisnih i atraktivnih proizvoda po cenama prilagođenim domaćem tržištu.
- Izgradnjom sopstvenog biznisa po svojim mogućnostima i željama, koristeći podršku i iskustvo kompanije, kao i ljudi koji su već ostvarili poslovni uspeh.

Suština MLM-a (mrežnog marketinga) je deljenje dobre ideje sa pravim ljudima u pravo vreme. Amazon Cosmetics je kompanija nastala u Srbiji, koja može mnogo toga da ponudi kada se govori o proizvodima i o marketingu. Amazon Cosmetics nudi široku paletu proizvoda po pristupačnim cenama, što je privuklo hiljade žena i muškaraca sa željom da zarade novac prezentujući i prodajući proizvode u krugu svoje porodice, prijateljima, kolegama, u stvari svima onima koje poznaju, pa čak i onima koje ne poznaju.

Koje su moje obaveze kao člana prema firmi?

- Prema firmi imate obavezu u vidu predviđene aktivnosti, odnosno u toku godine morate naručiti barem jedan bilo koji parfem. Osim toga, kupujete parfeme kada hoćete i koliko hoćete. Sami sebi kreirate obaveze i radno vreme, a i sami sebi birate saradnike. Imate potpunu slobodu.

 

Koliko mogu da zaradim radeći sa Amazon Cosmetics?

- To zavisi samo od Vas. Što više radite više ćete i zaraditi. Vaš savetnik je takođe tu da Vam pomogne da razvijate svoj posao, jer je u interesu savetnika da Vi radite što bolje, ali ipak na kraju Vaš uspeh zavisi samo od Vas. Kao što se kaže loptica je na Vašoj strani.

Ukratko, imate dve vrste zarade:
Direktna zarada - 25-35% od Vaše prodaje parfema (proizvode Amazon Cosmetics članovi kupuju po magacinskoj ceni, koja je stvorena za njih, dok prodaju po zvaničnoj, kataloškoj ceni). Predstavnik naručuje parfeme, dostavlja ih kupcu i zadržava razliku u ceni.  Na ovakvoj prodaji se može stvoriti direktna zarada koja može biti prilično velika. Zarada je i veća kad su u toku akcije-rasprodaje.
Pasivna-strukturna zarada - ta zarada zavisi od prometa onih predstavnika koje Vi budete učlanili i svih njihovih predstavnika.To su sve Vaši članovi i njihova prodaja se računa i Vama.

Amazon Brend stimulativna zarada - možete zaraditi laptop, auto, stan, ranč i naslednu penziju u neto iznosu od 1.000 € mesečno u trajanju od 20 godina.

Detalje Marketing plana možete pročitati OVDE.


Distributeri: 25% od lične prodaje.
Konsultanti: 30% od lične prodaje + 1-5% od prometa svih svojih članova.
Menadžeri: 35% od lične prodaje + 1-10% od prometa svih svojih članova.

Na koji način mogu prodavati proizvode?

- Mislimo da je važno koji oblik kupovine odgovara našim kupcima da im izađemo u susret, da li je to tradicionalan način putem klasičnih dućana, putem direktne prodaje - odnosno preko saradnika kompanije ili preko internet prodaje... Svaki od ovih načina ima određene prednosti. 

1. Tradicionalna prodaja, preko dućana odvija se na standardan način preko službe prodaje kompanije. Snabdevamo različite formate maloprodajnih objekata. 

2. Direktna prodaja se odvija preko široke mreže saradnika koja postoji u nekoliko država. Zaiteresovane saradnike sa raznih krajeva sveta primamo u već postojeće timove i spremni smo da im poklonimo dovoljnu pažnju da bi u nekom narednom periodu mogli samostalno da nastupaju na tržištu. Dobrodošli su svi: mlađi, stariji, žene, muškarci, više ili manje vični prodaji... Najbitnija je želja da se postignu ciljevi. Nama je važno da našim saradnicima posao predstavlja zadovoljstvo. Za detaljnije informacije možete nam se javiti e-mailom ili telefonom i mi ćemo vas uputiti na pravu adresu. Mislimo da zajedno sa nama možete ostvariti svoje snove. Dobrodošli.

3. Internet prodaja. Za ovaj profil saradnika spremni smo da ponudimo podršku saradnicima koja im može mnogo značiti. Internet prodaja postaje sve prihvaćenija i to je sad već takav prodor u sektoru ponude, da je sigurno da će učešće ovog oblika zauzimati još veće tržišno učešće pri zadovoljavanju interesa kupaca.

Dakle, Vi sami birate način na koji ćete raditi, da li ćete proizvode prodavati preko svog sajta, prezentovanjem svojim poznanicima ili ako ste vlasnik parfimerije u svojoj parfimeriji. 

Koje prednosti imam ako se učlanim preko Vašeg sajta?

- O tome ćete se najbolje informisati, ako pročitate našu Fenomenalnu poslovnu ponudu.

Da li imate i uzorke i kako njih nabaviti?

- Naravno da imamo uzorke. Uzorke možete naručiti pojedinačno, koliko hoćete i kada hoćete; a možete i torbicu sa svim uzorcima. Uzorci pojedinačno za Touch kolekciju koštaju 48, za Brend kolekciju u flašicama od 15 ml 390 RSD, a torbica sa svim uzorcima iz Touch kolekcije 7200 RSD.  

Kako mogu postati član Amazon Cosmetics?

- Član možete postati kupovinom Starter set paketa, koji sadrži 3 parfema iz Man's Touch i/ili Woman's Touch kolekcije od 15 ml po Vašem izboru i radni materijal. Cena paketa je 2400 RSD u Srbiji (prilikom učlanjivanja poštarina je besplatna), 40 KM u Bosni, 40 BGN u Bugarskoj.

- Takođe, Amazon Cosmetics svakog meseca ima i akcijske Starter set pakete. Za mesec april akcija je: 

Starter paket za samo 1.600 dinara, a paket sadrži:

Amazon (Woman's ili Man's) Touch parfem od 50 ml po Vašem izboru + Amazon After shave 100 ml isto po Vašem izboru.

Koje podatke o sebi treba da dam?

- Treba da nam kažete svoje ime i prezime, adresu stanovanja, broj lične karte i JMBG, broj telefona i email adresu.

Kome da se javim da bih postao/la član Amazon Cosmetics?

- Možete se javiti preko kontakt strane ili potražiti najbližeg Amazon Cosmetics saradnika, u sekciji gde će biti i Vaši podaci ukoliko to želite, kako bismo Vam pomogli u građenju posla.

http://www.youtube.com/watch?v=eOFcxIYXNwU

Prijava na sajt

Postanite član AMAZON COSMETICS-a i iskoristite MOTIVACIONI PROGRAM DOBRODOŠLICE!

Prijavite se za novosti sa naše stranice

NOVI STARTER PAKET za uključenja !!!

Dva FRIENDLY parfema po 30 ml - oba za 620 dinara

Ostatak do 2.400 dinara VAŠ IZBOR iz bogate Amazon ponude!

Parfeme takođe birate u mirisnim notama od 01 do 250.


  KONTAKTIRAJTE NAS

Kursna lista